Tortilja s hokkaido bučami in lisičkami

Tortilje s hokkaido bučami in lisičkami

Na kaj pomisliš, ko vidiš tortiljo? Zagotovo ne na lisičke in hokkadio buče kajne? Tokrat zate malo drugačen recept za tortilje, ki izredno lepo poveže vse okuse in pričara jesen na mizi.

Tortilja s hokkaido bučami in lisičkami

Sestavine:

  • 250 g lisičk
  • pol srednje hokkaido buče
  • polovica manjšega pora
  • ena rdeča paprika
  • 5 tortilj
  • 50 g ribanega sira (lahko veganskega)
  • 2 žlici paradižnikove omake
  • 2 stroka česna

Priprava:

  1. lisičke očisti in nareži na manjše koščke
  2. bučo olupi in nareži na manjše kocke, enako stori s papriko, česen nasekljaj
  3. por nareži na tanke kolute
  4. zelenjavo in gobice prepraži v ponvi
  5. pečico segrej na 180 °C
  6. zavij tortilje, prelij s paradižnikovo omako in posuj s sirom
  7. peci 15 minut

Dober tek!

KLIKNI IN Oceni recept

Tvoja ocena šteje…

Poglejte tudi