Pick&go je set pripomočkov za uživanje ob dobri družbi v naravi, na piknikih, kampiranju ali na poti. Vsebuje krožnike, kozarce, cedilo, stojalo za kozarce in posodo s pokrovom za shranjevanje hrane. Vsi elementi seta so povezani z nastavljivim trakom, tako cel komplet zlahka nosimo na rami ali v roki.

Priročnost na prvem mestu

Največja prednost zame je, da Pick&go v majhnem volumnu združuje večino tistega, kar rabim za manjši piknik v naravi ali recimo ob poletnem sončenju ob kakšnem bazenu, jezeru, morju.

Saj poznamo tisti scenarij, ko smo nekje pa ni krožnikov, kozarcev, posod, ničesar. Pick&go je prav dovolj majhen, da lahko gre povsod. Ko je žura konec se vse zloži skupaj in pospravi, da je naslednjič takoj pripravljeno. Pri meni je Pick&go sicer kar v prtljažniku avtomobila, skupaj z dekco za prijetna druženja. Zraven paše še hladilna torba in veliko dobre volje.

Plastika je kul

Hja, je. Zelo. Ker ni tista najcenejša za enkratno uporabo. Seveda jo je potrebno umivati, ampak je tudi bolj masivna, trdna, trpežna. Pa še odpadkov je manj. Poleg tega je bolj lahka kot klasična posoda in pribor pa še razbiti jo je zelo težko. Vemo, kako je, ko otrokom začno padati kozarci po tleh, kajne? In še to: večino elementov Pick&go iz Plastike Skaza je možno dokupiti in nadomestiti, če se slučajno kje založijo. Za dober občutek pa še informacija, da je Pick&go izdelan iz okolju prijaznega materiala na bio osnovi, kar 94% je rastlinskega izvora. Seveda ne vsebuje melamina, je brez BPA in primeren za recikliranje.

 

Tvoja ocena šteje