V vrečki prenašate dobre tri kilograme zelenih bankovcev. 1 gram na bankovec. Razmišljate, kaj si privoščiti s septembrsko plačo oziroma provizijo.

Slučajno ste lastnik uspešnega podjetja, ki se ukvarja z dobavami v zdravstvu in gradbeništvu. Dolgčas vam je. Vsak dan poslušate zgodbe ljudi, ki jim je bolezen v resnično ljubezen. Vsak dan ob šesti uri zjutraj strahoma zrete skozi okno in oprezate za belimi Megani in Lagunami kriminalistične policije. Ste pod stresom. Potrebujete mir in sprostitev, užitek, morda porcijo polnjenih jadranskih lignjev. Školjke in konjak? Novega konja? Yess, tako se govori!Geisha 2Najprej pomislite na jahto. Pogledate skozi okno in si premislite. Sonce letos ni vaš prijatelj. Poleg tega jahte v teh časih niso popularne, preveč bodejo v oči. Pa tiste pijavice. Ehh, nič ne bo.

Z morja v nebo. Letalo bi bilo res super, a kaj, ko ga ne znate voziti in tam zgoraj v zraku ga je težko opaziti. Letalo pač ni konj. Ni golf. Ni poker. Poleg tega je Airbus 320 za vas morda malce predrag. Pa tudi registracija ni ravno poceni.

Začeli ste v modrini, spodaj na morju, se odbili od neba in pristali na sivi cesti. Rikša. Ja, to bi bilo kreativno. Fluorescentna indijska rikša z LED smerniki in modrimi ksenonkami, ki bi jo poganjali  metroseksualni hlapci v Borat style kopalkah in seksi blond gejše. Super zamisel, a tudi ta odpade od kar je za promet zaprt del Slovenske ceste.

Počasi zmanjkuje misli in na fronti vojne idej se znajde dobra, stara klasika. Jap, kupili si boste fensi avto. 

Avto letalo tajnica

Poglejmo nekaj kandidatov.

Mercedes benz S63 AMG

Ker imate radi slovenske dobavitelje boste svoj kalifornijsko kitajski prenosnik znamke Jonagold Pro usmerili v smeri portala Avto.net. Natančen smerokaz odličnih in manj odličnih avtomobilov. Tokrat ciljate na vrh. Yeah! Tam se nocoj nahaja Mercedes Benz s 430 kW (586 KM), črne barve, avtomatskim menjalnikom in klimo za 306.900 EUR. Poraba skromnih 10,1 litrov, 4 kolesni pogon, avtoradio s CD predvajalnikom in ročna zavora. Dream avto. Kaj še čakate? Podrobnosti tukaj.

Ferrari California 4.3

Odlično bi se obnesel tudi italijanski žrebec Ferrari California. 338 kW (461 KM), usnje, kabriolet, seks na štirih gumah. S štirimi zračnimi vrečami in klimatsko napravo. Ni Hyundai, ampak tudi prav. Človek pač mora sprejeti komprimise. Recesija je tu. Marže padajo. 204.900 EUR. Za pot do Portoroža ali Kranjske gore bo v redu. Kupi tukaj.

Land Rover Range Rover 3.0 TdV6 Vogue

Opravičujem se za dolgo ime. Se pa fino sliši ob koktejlu, ko ga počasi izgovorite. Odličen salonski terenec, ki po off road sposobnosti prekaša tudi kraljico Lado Nivo. S tem avtomobilom boste nadvse vidni, varni in parkirali boste lahko kjer koli. Motor sicer zmore skromnih 190 kW (259 KM), a ker ste navajeni potrpeti vam bo to zadoščalo. “Winter is coming”, pravijo in za prepevanje ob Apres ski in Beli snežinki je takšen avto super izbira. Kupite tukaj. Ne čakati!

Avtodom Phoenix Midi Liner 7200 GS

162.521 evrov. 7,45 metrov dolg avtodom bo vas, tajnico, kužka, poslovni kovček Samsonite in gajbico briškega merlota popeljal v sončni zahod. Lahko se z njim zapeljete recimo v Savudrijo ali Ankaran in si predstavljate, da ste na Ibizi v Café del Mar. Vgrajen hladilnik bo odlično hladil šampanjček, jagode ter smetano. Luštno bo. Po akciji se stuširajte. Seveda se lahko z njim odpeljete tudi na sejem kmetijstva ali kakšen podoben eminenten dogodek. Luštno bo. Za nakup kliknite tukaj

Najboljši je Hyundai

Res je skrajni čas, da preuredite svojo haciendo in si sredi parcele postavite ribnik, vanj naselite nekaj somov in se predate muharjenju. Ker ste fant ali dekle od fare, boste vse naredili sami. Za začetek si omislite odličen bager oziroma goseničar premium znamke Hyundai. Je velik in rumen, kot nov in ima klimo ter radijski sprejemnik s CD predvajalnikom. Gibonni ali Modrijani, morda pa Ceca, kar vam srce poželi. Ne pozabite na X faktor. Kot lastnik največjega bakra (ups) v vasi boste še bolj prepoznavni. Ste slišali dovolj? Kliknite tukaj za odlično ohranjen primerek.

Austin Power

Tvoja ocena šteje