Prideš na piknik in povsod sami čevapčiči, kotleti, tone kruha, čebule in ajvarja.  Čas je, da zablestiš s svojim izborom in pokažeš, kaj zmoreš! SKETA.si ti priporoča 5 preprostih jedi za popoln piknik. Samostojno ali kot nadgradnja, zmaga je tu!

 

1/5 Cheeseburger

Hja, dober burger je umetnost, a začne se pri mesu. Preberi, kako ga pripraviš. Klikni TUKAJ.

Skrivnost je tudi v nasvetih za peko. Klikni TUKAJ in jih spoznaj. Postani mojster žara!

 

 

2/5 Poletna solata iz lubenic, jagod, bazilike in feta sira

Kot da bi padel z vesolja v najbolj fensi piknik leta. Osvežilna solata ne prepriča le tistih, ki ne jedo mesa. Je popoln splash osvežitve v soparno vročem dnevu. Ne samo za piknike. Takoj ODKLIKAJ sem in jo spoznaj. Všeč ti bo!

Poletna solata iz lubenic, jagod, bazilike in feta sira

3/5 Brie na žaru z jagodami

Hej, kaj počneš s sirom? Zakaj ga pečeš na foliji? In čemu balzamični kis ter jagode? Brez skrbi, kombinacija okusov je neverjetna, priprava pa povsem simpl. Potrebuješ le malce, malce prostora na žaru, alu folijo, sir in jagode. Ne drzni zamuditi tega doživetja. KLIKNI TUKAJ za recept.

brie na žaru

4/5 Polnjena paprika z rikoto

Paprika, check! Ampak to ni navadna paprika, hej! Zgrabiš papriko in jo napolniš z yummy nadevom iz rikote, zapreš nazaj in spečeš. Nato jo zgrabiš, odpreš usta, zapreš oči iiiiiinnn… KLIKNI TU za vse podrobnosti.

Polnjena paprika z rikoto na žaru

5/5 Makaronova solata in losos?

Tole zmaga. Priloga leta. Pripraviš prej, shraniš na hladnem, postrežeš. Slastna, osvežilna, norih okusov, s popolnim lososom, črnimi olivami in porom. S to prilogo boš nekaj svežega. Le redki jo poznajo! Klikni TUKAJ za recept.

Piknik makaronova solata z lososom

Tvoja ocena šteje