Pite so noro priljubljene in sladke pite so zmagovalke ljudskih src. Pri nas se za prestol verjetno bojujejo s potico. Spodaj odkriješ 5 preverjeno slastnih receptov za sladke pite. Značilno zanje je, da so preprosti za pripravo. Tako sestavine kot pripomočki so enostavno dostopni, uporabljene tehnike pa so prilagojene popolnim laikom. Hej, klikni tudi na recepte 5 slanih pit! TUKAJ.

Čokoladna cheesecake pita z malinami (LCHF ready)

Kaj je lepšega, kot vonj sveže pečene pite, ki se širi iz kuhinje po celotni hiši? Čokoladna cheesecake pita z malinami je nekoliko drugačna pita s slastnim čokoladnim nadevom na osnovi kremnega sira. Poskusi jo, ne bo ti žal.

Limonina pita z meringo

Limonina pita z merigno je klasika, ki se jo splača poskusiti. Sveža krema, hrustljavo testo in svilnata, sladka merenga so preprosto božanska kombinacija okusov in tekstur. S to pito bodo gostje očarani, želodci polni in obrazi nasmejani.

Jabolčna presna pita z makom

Preprosta presna jabolčna pita, ki nastane v samo dveh korakih. 15 minut, kakšna ura ali dve na hladnem in je pripravljena.

Hej ti, so ti všeč slane pite? KLIKNI tukaj za 5 slastnih slanih pit.

Japonska pita treh sestavin

Zelo preprosta kremna japonska pita. Uspešnica z YouTube je enostavna za pripravo, a slastna, predvsem pa dokaj hitro pripravljena.

Bananina pita s čokolado

Slastna, presna bananina pita s čokolado. Potrebuješ mandlje, ovsene kosmiče, agavo, kokosovo olje, rum, kakav, banane, indijske oreščke in limono.

Tvoja ocena šteje