Si na LCHF dieti? Nisi? Nič hudega. LCHF sladice so prav tako noro slastne, za piko na i pa nimajo dodanega sladkorja? Všeč? Nam je! Zelo! Zato je tukaj 5 najljubših SKETA.si Seksi lahkih sladic.

Za več kot 40 LCHF brezplačnih in preverjenih receptov klikni TUKAJ.

Browniji s pomarančo!

Uff, ti browniji so nori. Dišijo po pomaranči. Objema te okus čokolade, prsti se kar ugrezajo v mehko in voljno strukturo….

Nič čakati, KLIKNI tukaj ali na fotko.

Tiramisu pita

Ne, nismo se zmotili. Tiramisu pita. Izgleda kot pita, okusna kot tiramisu in vse to brez dodanega sladkorja. Poskusi jo, čim prej.

KLIKNI za recept ali na fotko.

Tiramisu pita LCHF

Pavlova torta

V deželi za sedmimi gorami je …. Dovolj pravljic! Zaslužiš si resnico! Ta torta je brez sladkorja. Kar ga je, je v jagodah. Pride dan, ko se človek odloči, da se bo lotil Pavlove torte. Je danes ta dan?

Tudi, če ni KLIKNI tukaj in spoznaj njene skrivnosti.

Pavlova torta z jagodami LCHF

Čokoladna matcha torta

Kako naj opišemno torto, ki skriva zeleni čaj v najbolj fini obliki in temno čokolado? Izraz božanska je pretiravanje. Morda 🙂 Raje preveri in to brez greha, saj je brez dodanega sladkorja!

KLIKNI tukaj ali na fotko za preprosto enostaven recept SKETA.si.

Čokoladni greh

Grešne čokoladne kocke. V rokah se začne topiti, v ustih tudi, kako jo torej obvladati? Uporabi domišljijo. Gre? Sedaj poskusi….še enkrat. No, točno to smo imeli v mislih 😉

Dober tek, klikni TUKAJ!

Čokoladni greh LCHF