Novozelandska pevka Lorde je v četrtek, točno ob uri, ko je dopolnila 18. let, predstavila videospot pesmi Yellow Flicker Beat. Gre za eno izmed štirih njenih pesmi, ki bodo del prihajajočega nadaljevanja serije Igre lakote, (Hunger games – Mockingjay – 1. del), premiera bo 20. novembra, album z glasbo iz filma pa izide 17. novembra.The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (Jennifer Lawrence) Final Trailer – “Burn”

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 (Jennifer Lawrence) Final Trailer – “Burn”


Film bo poslastica vsem, ki obožujemo trilogijo The Hunger Games avtorice Suzanne Collins. Snemanje filma je potekalo 9 mesecev. Začelo se je lanskega septembra v Atlanti in končalo junija letos v Berlinu. Proračun filma, razdeljen bo v dva povezana dela, znaša četrt milijarde ameriških dolarjev. Oba dela sta se snemala hkrati. Letos se predvaja prvi, drugi in hkrati zadnji del Iger lakote pa bo v kinodvorane prispel 20. novembra 2015.

v9LGXZ

Lorde

Lorde je med največjimi glasbenimi odkritji zadnjih let in njena kariera je postaja del prve lige glasbene in zabavne industrije. V zadnjih mesecih se je ob koncertih posvečala kuratorstvu glasbe za film Igre lakote, torej je bila odgovorna za izbor izvajalcevSeznam sodelujočih potrjuje, da bo to eden izmed boljših albumov s filmsko glasbo.Lorde - Yellow Flicker Beat (Hunger Games)

Lorde – Yellow Flicker Beat (Hunger Games)
CHVRCHES - Dead Air (Audio)

CHVRCHES – Dead Air (Audio)


Tvoja ocena šteje