S Sašotom ljubiva čičeriko, še posebej humus. Na 101 način. Na kruhu, bagetah, grisinih, jedeh, žurkah. In sedaj se mu bova posvetila še bolj intenzivno. Pri Argeti so naju povabili k ustvarjanju z njihovimi novimi zelenjavnimi namazi, ki temeljijo prav na….čičeriki!

 

To jesen sem dobil mail. Zdaj ni več skrivnost. Pri Argeti spremljajo SKETA.si in PRESNO.si, zato so naju povabili k preizkušanju njihovih prihajajočih namazov. Sva del teama, ki je top.

Odgovor je bil seveda en velik »DA«. Let’s DO IT!

Super, a kaj imam jaz od tega?

Zelo dobro vprašanje! Kaj sledi? Ha, mavrica okusov! Zelenjavne namaze Argeta bova postavila v najini življenji. Doma, na poti, med delom, praktično ves čas. Zakaj? Ker so tako priročno dobri, da pašejo povsod. Sedaj pa bistvo: sledile bodo ideje, kako na smart način z njimi popestriti našo kulinariko. Kako nadgraditi zajtrke, kosila, malice, večerje, snacke in jedi. Več v kratkem. A najprej pa še vabilo.

Si upaš skočiti v doživetja?

Del zgodbe Argeta namazov so Doživetja z veliko začetnico. Si si vedno želel/a piknika nad oblaki v zasebnem panoramskem letalu, adrenalinske vožnje s sanjskimi jeklenimi konjički ali spoznati kuharske trike kulinaričnega dua Tejani? Prijavi se na nepozabna doživetja na www.zelenjavni-namazi.si in z malo sreče te v družbi tvojih bližnjih čaka dan, poln vragolij, dobrot in uživaških trenutkov, ki ti bodo za vedno ostali v spominu. Prijave so odprte do 22. februarja 2018, zato pohiti!

5 okusov

Še beseda o namazih. Temeljijo na čičeriki, beljakovinski »bombi«. Ne vsebujejo konzervansov, ojačevalcev okusa, glutena ali barvil. Na voljo je kar 5 okusov: humus natur, rdeča pesa in hren, paprika pikant, črne olive in rdeča paprika. Več o njih pa tukaj: www.zelenjavni-namazi.si

Tvoja ocena šteje