Saj poznamo tisto – soparen poletni večer,  romantično curljanje jesenskega dežja, grmeč light show in iskanje najbolj neumnih reči, ki padejo v glavo. Moški pač. Tokrat se je Herr Šketa lotil kiča. Inspiriran s tunino Rio Mare ter zgodbami “rib” in “ribičev” sem hočeš nočeš pomislil na kraljico ljudskih src in TV prodaje – Boogie ribo.

Hja, včasih so bile popularne.  Pribite na steno in kolonoskopirane z baterijami so morda nudile tudi inspiracijo in mentorstvo mladim slovenskim glasbenikom, ki so se tako učili šovbiznisa pri najboljših. Posledice poslušamo še danes.

Prve boogie ali “pojoče” ribe so izumili v deželi Johna Waynea. Leta 1998, če smo povsem natančni. Big Mouth Billy Bass se je imenoval visokotehnološki presežek teksaškega podjetja Gemmy Industries. Kmalu se je prodajal bolje kot vroče žemljice in osvojil svet. Lahko se samo vprašamo, koliko boogie rib se še danes skriva po kleteh naših domov.

Popularna ribica obvlada prave gibe in petje, kar ni zanemarljivo in je več, kot nas zmore večina moških v treznem stanju. Vse to ustvarja s pomočjo baterij, nekaj motorčkov, senzorja, zvočnika in ostale elektronike. Če ste radovedni in tudi sicer ljubite izvijače, potem si le dajte duška – tukaj.

Vsi ostali pa si oglejte boogie ribo v akciji.***BOOGIE BASS*** (Singing Fish)

***BOOGIE BASS*** (Singing Fish)
Boogie Bass

Boogie Bass


https://www.youtube.com/watch?v=A5kJMgr99pANew McDonald's fish commercial 2/2009 Full

New McDonald's fish commercial 2/2009 Full
style=”display:inline-block;width:468px;height:60px”
data-ad-client=”ca-pub-8407040190588715″
data-ad-slot=”4165860981″>

Tvoja ocena šteje