Zazreš se v nedolžne podobe kozarčkov z zelenjavnimi namazi. In razmišljaš. Hja, tako nekako izgledajo kreativna jutra, ko bliske sivih celic prekine bolj primarni občutek lakote in kruljenja pol metra nižje.

Ampak začnimo na začetku. Kako sem sploh prišel do nečesa, kot je zelenjavni namaz? Od kdaj je ta glavni junak zgodbe? To je postal tisti hip, ko je Argeta naju s Sašotom povabila k druženju z njihovimi novimi izdelki.

Koliko humusa lahko zmaževa?

Kako sva se tega s Sašotom lotila? Ma po najino. Mazala sva jo na vse, kar nama je prišlo pod roke. V njo namakala zelenjavo, jo družila s tortiljami, 1001 vrsto kruha, še slane palačinke se lepo obnesejo namazane s humusom.

RECEPTI ARGETA SKETA.si

Ko se fokus nekam usmeri, tja steče energija in pridejo ideje. Nikoli doslej se nisem še toliko ukvarjal z nečem tako preprostim, kot je lahko….zelenjavni namaz. Priznam. Imel sem jih v hladilniku in vsake toliko razmazal po kruhu. Tu se je končala veselica.

Sedaj pa vidim, kako uporabni so povsod. Doma, na dopustu, v službi, na poti…. Tudi med snemanji.

Poglej si nekaj utrinkov najinega druženja z zelenjavnimi namazi Argeta. Odlični so.

Veganski sendvič z avokadom in koromačem

Francoski opečenec

Tortilja s humusom in pečeno papriko

 

Vsebino omogoča Argeta.

 

 

Tvoja ocena šteje