Prehod iz starega leta v novo je eden najbolj čarobnih trenutkov leta, ko se marsikdo še zadnjič v letu pregreši. V hotelih LifeClass Portorož, Svetu zdravih užitkov, so se zato že drugo leto zapovrstjo odločili, da ta čaroben večer raje zaznamujejo s svežim, zdravim in naravnost inovativnim korakom.

Silvestrovanje v veganskem slogu?

Nedavno se je zgodil gastronomski premik. Nekateri govorijo o zeleni revoluciji. Nenadoma so postali najbolj inventivni in okusni krožniki, kreirani s strani ‘chef-ov’, ki so se odločili, da zelenjavo kot nekoč dekorativni element postavijo v središče krožnika. »Zelenjava ni samo zdrava, lahko je tudi presenetljivo okusna in v drzni kreaciji kraljica na silvestrskem krožniku,« pravijo mnogi kuharski mojstri. S to mislijo so za goste izbranihOkusna silvestrska večerja portoroških hotelov pripravili svečan veganski silvestrski menu, ki ga ne gre zamuditi.

3 lokacije, 3 zdrave misli in 3 zdrave silvestrske zabave

V Grand Hotelu Portorož boste imeli priložnost, da na slavnostnih krožnikih sedem hodnega menuja spoznate prestižni Tartuf. V hotelu Apollo in hotelu Neptun boste silvestrovali vsi, ki živite zdrav in aktiven življenjski slog. LifeClass kuharski chefi bodo mediteranska zelišča, polna antioksidantov, postavili iz obrobja krožnika v njegovo središče. Silvestrske jedi in zabavo bodo prepletale energije magičnosti, veselja in ljubezni, simboli zelišč že iz rimljanskih časov. V hotelu Riviera pa bodo praznični ambient in nešteto silvestrskih slavnostnih krožnikov skozi vso noč zaznamovale oljke.Za novo leto v hotele LifeClass

Tvoja ocena šteje