Nežno in slastno čokoladno pecivo. Hitro ga bo zmanjkalo, saj se mu je nemogoče dolgo upirati. Vse boste pripravili v pol ure.

brownie-double-choco

Sestavine

  • 150 g temne čokolade
  • 150 g masla
  • 3 jajca
  • 250 g sladkorja
  • 70 g bele moke
  • 50 g lešnikov ali orehov
  • 50 g kakava

Postopek

  • v vodni kopeli stopimo maslo in čokolado
  • v posodi zmešamo jajca in sladkor
  • mešanico jajc in sladkorja vmešamo v stopljeno maslo in čokolado
  • vmešamo še moko in kakav
  • dodamo grobo nasekljane orehe ali lešnike
  • v pekaču pečemo 25 minut pri 180 stopinjah
  • obvezno ohladimo in nato razrežemo

 




Nasvet sommelierja: traminec

OrmozTram

Tvoja ocena šteje