Fotografirajte svoje kreacije s Samsung Galaxy S9 ali S9+ pametnima telefonoma.

Poletje je doživetje, tudi zaradi nešteto okusnih kreacij. Slastne torte, dobrote z žara, osvežujoči koktajli … Vse to so polni okusi poletja, ki jih doživimo in želimo podoživeti. S pomočjo vrhunske kamere na Samsung Galaxy S9 in S9+ mobilnih telefonih lahko izrazimo svojo umetniško žilico in okus ujamemo v objektiv. Le preklopimo v način za fotografiranje hrane in vse, kar pripravimo dobrega, se bo ujelo v mrežo kamere z dvojno zaslonko. Ta se prilagaja kot človeško oko ob različnih pogojih osvetlitve. Naj bo piknik na sončni dan ali intimna večerja za dva, napredna kamera bo ujela tisti pravi trenutek.

Samsung Galaxy S9 ali S9+ ujameta okus poletja v objektiv.

Na druženju z družino in prijatelji se lahko razburljive stvari zgodijo zelo hitro, zato je dobrodošla možnost zajemanja izredno počasnih posnetkov. Ta bo upočasnila čas in vsakodnevne trenutke spremenila v nekaj posebnega. Kamera bo v sekundi nanizala skoraj tisoč slikovnih odtenkov presenečenega nasmeha ob pokušanju naše kulinarične mojstrovine. Z vključenim zaznavanjem gibanja bodo raznoliki posnetki nastali že v prvem poskusu in ostali v spominu za vedno. Video posnetke lahko nato obogatimo še z glasbeno podlago, ki jo izberemo naključno iz glasbenih predlog ali pa dodamo skladbo iz lastnega seznama predvajanja.

Premijska pametna telefona sta po novem na voljo tudi v jutranji zlati barvi.

Kreativni smo lahko tudi z ustvarjanjem lastnih animiranih posnetkov GIF s tremi stili ponavljanja: obratno, naprej ali obojestransko. Poleg slik in video posnetkov pa lahko ob klepetu svojo hudomušnost izrazimo še s kreiranjem lastnih smeškov razširjene resničnosti. Tako bomo veselje in smeh ob skupnem uživanju v dobrotah zlahka širili po družbenih omrežjih.

Nasvete za dobre posnetke najdete tukaj. Za navdih pa še tole: poleg polnočno črne, koralno modre in vijolične barvne različice sta Samsung Galaxy S9 in S9+ pri izbranih partnerjih že na voljo v jutranji zlati. Uživajmo poletje s polno žlico!

Tvoja ocena šteje