Knjiga Evo ti kosilo

(1 mnenje stranke)

29,90  z DDV

Tri čarobne besede rešijo skoraj vsako zagato

Včasih je preprosto težak dan v službi. Včasih nimamo pojma, kako doma ustvariti red. Včasih se pojavijo obiski, ko jih najmanj pričakujemo. In včasih bi reees radi na koga naredili vtis … Kdo bi si mislil, koliko vsakdanjih življenjskih zagat
lahko reši en sam preprost stavek: Evo ti kosilo!

Evo ti kosilo je zbirka praktičnih in preverjenih receptov. Razdeljeni so v tri sklope: hitra kosila za med tednom, ideje za sobotna druženja in nedeljska kosila, ko imamo več časa. Naproti nam prihaja v skoraj vseh situacijah, ko se družina in prijatelji ob dobri hrani zberejo za mizo. Sašo Šketa na družbenih medijih že dolgo navdušuje s svojimi preprostimi recepti in ustvarjalnimi kuharskimi domislicami. V svoji najboljši izvedbi se predstavlja v knjigi, ki jo bo od prve do zadnje strani – pa naj gre za uveljavljene klasike ali eksotične pridihe – posvojila vsaka kuhinja.

Na zalogi

1 mnenje za Knjiga Evo ti kosilo

  1. Metka

    Odlična knjiga. Preizkusila sem že veliko receptov in moram priznati, da so naravnost odlični. Moji priljubljeni recepti so v sklopu “Hitra kosila za med tednom”, ker so hitri, enostavni in nadvse okusni. Pa ni potrebno imeti tisoč in eno sestavino. Dala bi 6 zvezdic a je žal 5 največ. 😉 Sašo, vse čestitke za to res odlično knjigo!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

Teža100 g
Dimenzije20 × 28 × 1,1 cm
Avtor

Sašo Šketa

Jezik

slovenski

Leto izida

2022

Datum Izida

14.10.2022

Število strani

140

ISBN

978-961-278-611-3

Vezava

Trda

Založba

DRUŠTVO MOHORJEVA DRUŽBA