Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca
Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca so predelava francoske klasične čebulne juhe. Priprava v enem loncu nam prihrani pri…
Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca so predelava francoske klasične čebulne juhe. Priprava v enem loncu nam prihrani pri…
Štruklji v paprikini omaki z mletim mesom sodijo med tiste jedi, ki se jih je resnično težko naveličati. Jaz sem…
Lazanja juha je recept, ki je obnorel splet. Viralni recepti niso nujno tudi okusni, zato sem se lotil kuhanja in…
Špageti aglio e olio veljajo za ene najpreprostejših jedi. Zadnje potrebujemo le par sestavin. Dobre špagete, česen, olivno olje in…
Ajdov burek s sladkim krompirjem je nastal, ko sem nekega dne kuhal ajdovo kašo z gobami in se spraševal zakaj…
Špageti v kurkumini omaki s parmezanom so hitro pripravljen obrok, skuhan v pičlih 15 minutah. Kremna kurkumina omaka ima izredno…
Zelenjavni tagine s kuskusom je jed, ki vas navdušila s pestro zelenjavo in bogato začinjeno omako. V taginu se poleg…
Ocvrt melancanov steak je izvrstna zelenjavna jed, ki jo bodo veseli tako vegetarijanci, kot mesoljubci. Pečeni melancani pridobijo izredno prijetno…
Rolice s sirom in rumeno papriko se znajdejo v večih vlogah. Kot prigrizek, priloga ali malica. Kvašeno listnato testo premažemo…
Rdeči riž iz pečice v enem loncu je fantastična glavna jed ali praznična priloga. Ima bogat okus rdeče paprike in…
Gobov golaž je prava jesenska poslastica. Bogati okusi in arome kar kličejo po še in še. Pri receptu uporabimo mešane…
Panouzzo je križanec med pico in sendvičem, ki ga lahko pogosto zasledimo med ponudbo poulične hrane po Italiji. Testo je…