Krhki flancati z limonino omako
Krhki flancati z limonino omako so pripravljeni večinoma v času pustovanja. Ko kraljujejo debeli kvašeni krofi in flancati, se s…
Krhki flancati z limonino omako so pripravljeni večinoma v času pustovanja. Ko kraljujejo debeli kvašeni krofi in flancati, se s…
Ocvrt melancanov steak je izvrstna zelenjavna jed, ki jo bodo veseli tako vegetarijanci, kot mesoljubci. Pečeni melancani pridobijo izredno prijetno…
Ocvrte jabolčne pite so tako dobre, da jih je pametno narediti v večji količini in zamrzniti, da jih imamo na…
Kare pan ali japonski curry kruh je priljubljena poulična hrana na Japonskem. Mehko in puhasto mlečno testo je ovito okoli…
Ocvrta feta z zelišči vas bo navdušila. Nič več umazanih kupa krožnikov zaradi paniranja sira. Feto preprosto posujemo z drobnjakom…
Krofki z marmelado so simpatični mlajši bratje klasičnih krofov. Zmažemo jih lahko v parih grižljajih in prav na vsaki mizi…
Ajdovi kroketi s kostanjevo omako so božanski. Hrustljavi, lahki in neverjetno rahli ajdovi kroketi so s kremno kostanjevo omako enostavno…
Krompirjevi kroketi s skušo so odličen prigrizek ali glavna jed, ki jo postrežemo s pečeno zelenjavo ali bogato solato. Imajo…
Čebulni obročki v pivskem testu so odličen prigrizek, ki jih najraje postrežemo v družbi različnih omak. Odlično se razumejo tudi…
Ocvrte banane smo najbrž vsi že poskusili med obiskov v eni izmed mnogih kitajskih restavracij. Fino sladka, topla banana, ovita…
Kozice v tempuri so fantastične. Hrustljave, sočne, nemastne in hitro pripravljene. Odlične so s sojino ali čili omako, postrežene poleg…
Ocvrte piščančje krače so absolutna klasika. Najboljše so sveže ocvrte, ko skorjica še fino hrustlja v ustih. Sočno meso pa…