Ocvrt melancanov steak

Ocvrt melancanov steak

Ocvrt melancanov steak je izvrstna zelenjavna jed, ki jo bodo veseli tako vegetarijanci, kot mesoljubci. Pečeni melancani pridobijo izredno prijetno…

Ocvrte jabolčne pite

Ocvrte jabolčne pite

Ocvrte jabolčne pite so tako dobre, da jih je pametno narediti v večji količini in zamrzniti, da jih imamo na…

Ocvrta feta z zelišči

Ocvrta feta z zelišči

Ocvrta feta z zelišči vas bo navdušila. Nič več umazanih kupa krožnikov zaradi paniranja sira. Feto preprosto posujemo z drobnjakom…

Krofki z marmelado

Krofki z marmelado

Krofki z  marmelado so simpatični mlajši bratje klasičnih krofov. Zmažemo jih lahko v parih grižljajih in prav na vsaki mizi…

Ajdovi kroketi s kostanjevo omako

Ajdovi kroketi s kostanjevo omako

Ajdovi kroketi s kostanjevo omako so božanski. Hrustljavi, lahki in neverjetno rahli ajdovi kroketi so s kremno kostanjevo omako enostavno…

Krompirjevi kroketi s skušo

Krompirjevi kroketi s skušo

Krompirjevi kroketi s skušo so odličen prigrizek ali glavna jed, ki jo postrežemo s pečeno zelenjavo ali bogato solato. Imajo…

Čebulni obročki v pivskem testu

Čebulni obročki v pivskem testu

Čebulni obročki v pivskem testu so odličen prigrizek, ki jih najraje postrežemo v družbi različnih omak. Odlično se razumejo tudi…

Ocvrte banane

Ocvrte banane

Ocvrte banane smo najbrž vsi že poskusili med obiskov v eni izmed mnogih kitajskih restavracij. Fino sladka, topla banana, ovita…

Kozice v tempuri

Kozice v tempuri

Kozice v tempuri so fantastične. Hrustljave, sočne, nemastne in hitro pripravljene. Odlične so s sojino ali čili omako, postrežene poleg…

Ocvrte piščančje krače

Ocvrte piščančje krače

Ocvrte piščančje krače so absolutna klasika. Najboljše so sveže ocvrte, ko skorjica še fino hrustlja v ustih. Sočno meso pa…

Ocvrti šampinjoni

Ocvrti šampinjoni

Ocvrti šampinjoni so klasika, postrežemo jih kot prilogo, predjed ali okusen prigrizek. Poleg se odlično poda skleda solate in tatarska…