Ocvrte banane
Ocvrte banane smo najbrž vsi že poskusili med obiskov v eni izmed mnogih kitajskih restavracij. Fino sladka, topla banana, ovita…
Ocvrte banane smo najbrž vsi že poskusili med obiskov v eni izmed mnogih kitajskih restavracij. Fino sladka, topla banana, ovita…
Kozice v tempuri so fantastične. Hrustljave, sočne, nemastne in hitro pripravljene. Odlične so s sojino ali čili omako, postrežene poleg…
Ocvrte piščančje krače so absolutna klasika. Najboljše so sveže ocvrte, ko skorjica še fino hrustlja v ustih. Sočno meso pa…
Ocvrti šampinjoni so klasika, postrežemo jih kot prilogo, predjed ali okusen prigrizek. Poleg se odlično poda skleda solate in tatarska…
Dunajski zrezek je verjetno najbolj priljubljen med vsemi zrezki pri nas. Ta fino paniran in ocvrt kos teletine je kot…
Krompirjevi kroketi so klasika na vegi menijih v bolj retro restavracijah. Ponavadi pridejo v družbi kuhane in na maslu sotirane…
Ocvrti sir, ena izmed mojih najljubših razvad. Verjetno mi je tako prirastel k srcu, ker sem ga v času študentskih…
Ocvrti lignji so klasika, ki ne sme manjkati pri nobeni večji pojedini. Ravno prav hrustljavi, postreženi skupaj s pečenim krompirjem….
Veganski krofi so tukaj. Te simpatične kroglice kvašenega testa ne vsebujejo mleka ali jajc. Polnjeni s klasično marelično marmelado bojo…
Hrustljavi piščanec z indijskimi oreščki vsekakor spada med jedi, ki jih lahko hitro pripravimo med tednom brez večjega truda. Hrustljava…
Preproste in neverjetno okusne ocvrte zdrobove kroglice s čokolado in pomarančo so pravi hit. Ravno prav sladke so, da jih…