Skip to content
SKETA.si
  • ReceptiExpand
    • obroki

      Zajtrki in maliceKosila in večerjePriloge in solateNa žlicoPrigrizkiSladicePijače in napitki
      Tip prehrane

      VegetarijanskoVeganskoBrezglutenskoLCHFPresno
      Način priprave

      PekaKuhanjeCvrtjeNa žaruV enem loncu
      Priložnosti

      PraznikiZabaveHitra kosilaPiknikiZa najmlajšeZmenki
      VSI RECEPTI
  • O nas
Search
Facebook Instagram
  • Shopping Cart 0
    • V košarici ni izdelkov.

KNJIGA
SKETA.si
Search
Facebook Instagram
Shopping Cart

balzamični kis

Domov / balzamični kis
Polenta s parmezanom in humusom

Pražena polenta s parmezanom in humusom

Pražena polenta s parmezanom in humusom je odličen prigrizek ali predjed za zabavna druženja. Popečena polenta super nadomesti kruh, različni…

Brie na žaru z balzamičnim kisom

Brie na žaru z balzamičnim kisom

Priloga za piknike. Sir brie na žaru popečemo, prelijemo z balzamičnim kisom in si ga privoščimo kot odlično, nasitno prilogo…

Kuhajmo skupaj

Facebook Instagram YouTube TikTok
  • O nas
  • Pogoji uporabe
  • Zasebnost
  • Kontakt

© 2025 SKETA.si je blagovna znamka SKETA.media, ki jo upravlja SKETA media, d.o.o.. Vse pravice pridržane. Komercialna uporaba vsebin SKETA.si je možna le s pisnim dovoljenjem SKETA media, d.o.o.. Zloraba se zaračuna po ceniku, definiranem v Pogojih uporabe in pravnem obvestilu (zavihek INFO). Skupina spletnih strani SKETA.media: SKETA.si, PRESNO.si.

SKETA.si je ponosni ambasador LIDL Slovenija.

 

Scroll to top
  • RECEPTI
    • Obroki
      • Zajtrki in malice
      • Kosila in večerje
      • Priloge in solate
      • Na žlico
      • Prigrizki
      • Sladice
      • Pijače in napitki
    • Tip prehrane
      • Vegetarijansko
      • Vegansko
      • Brezglutensko
      • LCHF
      • Presno
    • Način priprave
      • Peka
      • Kuhanje
      • Cvrtje
      • Na žaru
      • V enem loncu
    • Priložnosti
      • Prazniki
      • Zabave
      • Hitra kosila
      • Pikniki
      • Za najmlajše
      • Zmenki
    • Vsi recepti
    • Priljubljene jedi
  • O nas
  • Knjiga