Pomarančna presna torta

Pomarančna presna torta. S kardamomom, cimetom, limeto in temno čokolado.

Podlaga

  • 200 g mandljev
  • 50 g datljev
  • 2 žlici kakava
  • 3 žlice kokosovega olja
  • 20 g agave
  • mandlje čez noč namočiš, nato zmiksaš z ostalimi sestavinami v mešalniku
  • dno modela za torto obložiš s peki papirjem
  • podlago razporediš po dnu modela

Krema

Čokoladni preliv

  • 50 g kakava
  • 50 g kokosovega masla
  • 1 čajna žlica cimeta
  • 30 g sukrina/agave
  • sestavine stopiš v kozici in jih preliješ po ohlajeni torti

* Partnerja SKETA.si in Presno.si sta Gorenje in Mercator.

KLIKNI IN Oceni recept

Tvoja ocena šteje…

Poglejte tudi