Bila je lakota in želja po sladkem. Na pultu so se znašle jagode, banana, kokos in še nekaj malenkosti. Kakšno uro kasneje je iz hladilnika prispela vrhunska sladica. Tako je lahko tudi pri tebi doma.

Sestavine za 18-20 cm pekač

Podlaga

  • 100 g kokosove moke
  • 80 g mletih mandljev
  • 30 g kokosovega sladkorja
  • 100 g stopljenega kokosovega olja

Krema

  • 250 g jagod
  • 1 banana
  • 50 g indijskih oreščkov
  • 120 g stopljenega kokosovega olja
  • ½ čž cimeta
  • sok ½ limone

Postopek

  • dno pekača obloži s papirjem za peko
  • z multipraktikom zmešaj sestavine za podlago
  • razporedi jih po dnu modela za torto
  • na hladno za vsaj 15 minut
  • v blender vse sestavine za kremo
  • dobro zmešaj in kremo prelij po podlagi
  • naribaj kokos ali belo čokolado
  • shrani na hladnem