Ledena jagodna krema s kokosom

Osvežilna ledena krema. Koščki jagod, kokosa, skuta, mascarpone in jogurt. Poletno razvajanje deluxe.

Sestavine za 4 porcije

  • 250 g skute/mladega sira (20% mlečne maščobe)
  • 250 g mascarponeja
  • 2 dl navadnega jogurta
  • 3 jedilne žlice sladkorja v prahu
  • 2 jedilni žlici kokosove moke
  • 100 g zmrznjenih jagod

Postopek

  • v posodi zmešamo skuto, mascarpone, jogurt, kokosovo moko in sladkor
  • polovico kreme prelijemo v servirne skodelice
  • drugi polovici kreme dodamo zmrznjene jagode in mešamo toliko časa, da spustijo nekaj soka in rdeče obarvajo kremo
  • v servirne skodelice prelijemo še to kremo
  • okrasimo z naribanim kokosom ali mandljem
  • hranimo na hladnem

KLIKNI IN Oceni recept

Tvoja ocena šteje…

Poglejte tudi