Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca
Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca so predelava francoske klasične čebulne juhe. Priprava v enem loncu nam prihrani pri…
Testenine s karamelizirano čebulo iz enega lonca so predelava francoske klasične čebulne juhe. Priprava v enem loncu nam prihrani pri…
Špageti v kurkumini omaki s parmezanom so hitro pripravljen obrok, skuhan v pičlih 15 minutah. Kremna kurkumina omaka ima izredno…
Kremna porova juha s krompirjem je klasika, ki jo pripravim večkrat. Sestavine zanjo so res osnovne in rezultat je okusna…
Bavarski sirni namaz – Obatzda je tradicionalna sirna specialiteta. Najpogosteje se ga pripravlja z mešanjem mehkega sira Camembert z maslom….
Svinjska pečenka veliko večino ljudi popelje na družinska nedeljska kosila. Z njo odlično nahranimo skupino ljudi brez večjega truda in…
Praznični golaž je golaž s katerim se prav nesramno pocrkljamo. Mehko in slastno meso je odlično začinjeno in obogateno z…
Segedin golaž je jed s kislim zeljem in svinjskim mesom, ki je prijetno začinjena s sladko papriko in kumino. Večinoma…
Zeljni polpeti vas bodo navdušili. Zanje potrebujemo le nekaj preprostih sestavin in tudi pripravljeni so resnično hitro. Idealni so kot…
Zelenjavna jušna osnova je v kuhinji resnično nepogrešljiva sestavina. Z njo obogatimo marsikatero jed zato jo je fino imeti na…
Menemen je turška tradicionalna jed, ki se jo pogosto pripravlja za zajtrk. Gre za umešana jajca s paradižnikom in papriko….
Čebulni obročki v pivskem testu so odličen prigrizek, ki jih najraje postrežemo v družbi različnih omak. Odlično se razumejo tudi…
Kremasta rižota z gamberi in limono mogoče zveni kot fina in zahtevna jed, vendar jo je v resnici zelo enostavno…