Ocvrta jajca na panko drobtinah
Ocvrta jajca na panko drobtinah so hiter in okusen recept za zajtrk, malico ali lahko večerjo. Hrustljave japonske drobtine, sir…
Ocvrta jajca na panko drobtinah so hiter in okusen recept za zajtrk, malico ali lahko večerjo. Hrustljave japonske drobtine, sir…
Rosti z bučkami in sladkim krompirjem je vsekakor neobičajen rosti saj ni pripravljen samo iz krompirja. Čeprav ni tako hrustljav…
Pečen karamelni puding je sladica, ki navduši vse goste. Neverjetno kako preprosta in hkrati impresivna sladica je to. Predstavljajte si…
Polentina shakshuka z baziliko je odlična jed, ki jo pripravimo v res kratkem času. Kremna polenta je obogatena s parmezanom…
Baskovski cheesecake ali sirova torta izhaja iz Španije, kjer je izjemno priljubljena. Zanjo je značilna kremna tekstura z nežnim okusom…
Fritata z jajčevci in ljutenico je izredno sočna poletna jed, ki je kot nalašč za zajtrk, lahko kosilo ali večerjo….
Vegi cezar solata z zeliščnimi krutoni je moja najljubša solata. Prav domači zeliščni krutoni naredijo to solato nekaj posebnega. Uporabite…
Brioš, brioš, brioš! Kdo se lahko upre mehkemu kruhu, ki v sebi skriva bogato količino masla. Jaz ne, pa mislim,…
Njoki po pariško so francoska verzija njokov, ki so pripravljeni iz paljenega testa. Njihova tekstura je gladka, maslena in rahla….
Krofki z marmelado so simpatični mlajši bratje klasičnih krofov. Zmažemo jih lahko v parih grižljajih in prav na vsaki mizi…
Mochi kolač s pasijonko je kolač z zelo zabavno teksturo. Mehko in rahlo žvečljivo sredico obdaja hrustljava skorjica, ki jo…
Japonski mlečni kruh je popolna izbira za sendviče. Mehak, puhast, s sredico, ki se v ustih kar stopi. Uporabljam ga…