Panakota s karameliziranimi koruznimi kosmiči
Panakota s karameliziranimi koruznimi kosmiči je nastala v času, ko sem preskušal mlečne izdelke brez laktoze, ki sem jih kupil…
Panakota s karameliziranimi koruznimi kosmiči je nastala v času, ko sem preskušal mlečne izdelke brez laktoze, ki sem jih kupil…
Pečen karamelni puding je sladica, ki navduši vse goste. Neverjetno kako preprosta in hkrati impresivna sladica je to. Predstavljajte si…
Polentina shakshuka z baziliko je odlična jed, ki jo pripravimo v res kratkem času. Kremna polenta je obogatena s parmezanom…
Piškoti in mleko pita je resnično nekaj posebnega. Kot bi vzeli piškot s koščki temne čokolade in ga namočili v…
Tres leches kolač je izjemno sočna sladica, ki se v ustih kar stopi. Ima prijeten nežen okus po vaniliji in…
Brioš, brioš, brioš! Kdo se lahko upre mehkemu kruhu, ki v sebi skriva bogato količino masla. Jaz ne, pa mislim,…
Njoki po pariško so francoska verzija njokov, ki so pripravljeni iz paljenega testa. Njihova tekstura je gladka, maslena in rahla….
Japonski mlečni kruh je popolna izbira za sendviče. Mehak, puhast, s sredico, ki se v ustih kar stopi. Uporabljam ga…
Mlečne rezine oziroma milk šnite so sladica, ki jo preprosto obožujem že od nekdaj. Vedno sem pa bil rahlo razočaran…
Mlečni kruh s poprom se v francoščini imenuje Pain de Mie in je nekaj najboljšega, kar lahko uporabimo za pripravo…
Kruhov narastek z bučkami je tako rahel in sočen, da ga v trenutku pojemo več kot bi ga smeli. Tako…
Čokoladne pudingove rezine so vsekakor sladica za ljubitelje čokolade. Navdušijo nas z enostavno pripravo ter čudovito mehko in kremno teksturo….