Krofki z marmelado
Krofki z marmelado so simpatični mlajši bratje klasičnih krofov. Zmažemo jih lahko v parih grižljajih in prav na vsaki mizi…
Krofki z marmelado so simpatični mlajši bratje klasičnih krofov. Zmažemo jih lahko v parih grižljajih in prav na vsaki mizi…
Rižamisu je zabavna in zelo okusna kombinacija mlečnega riža in klasičnega tiramisuja. Piškotno plast nadomestimo s kavno-čokoladnim mlečnim rižem, ki…
Breskvice so čudovito sočno piškotno pecivo, ki nas očara z okusom in videzom. Kot ruske kape so tudi breskvice vedno…
Marmorni kolač z mascarponejem je enostavna nadgradnja klasičnega marmornega kolača. Obogaten z mascarponejem, vanilijo, rumom in odličnim kakavom. Sveže ostane…
Zimske rezine z belo čokolado so prepojene s prazničnimi okusi. Cimet, vanilija, pomaranča, rum in čokolada se povežejo v čudovito…
Tu je recept za havajske rože. Sladica je znana pod različnimi imeni. Havajska roža, fernandeli, malce je podobna tudi osjemu…
Žemljača nam odlično pomaga porabiti stari kruh, ki ga ne porabimo v slanih jedeh. Z nekaj jajc in mleka ustvarimo…
Enostavno najboljše so domače miške. Tokrat še z dodatkom v rum namočenih rozin, da popestrijo okus. Posuj jih z mešanico…
Jogurtova pita s skuto je ena izmed tistih sladic, ki je tako enostavna in okusna, da si jo lahko privoščimo…
Sadni kruh je odličen priboljšek, ki se poda k kavi, čaju in vroči čokoladi. Sladica, ki preprosto ne sme manjkati…
Domači “sladki greh”. Nabaviš jagode, sveže ali zmrznjene. Dodaš rjavi ali navadni sladkor, po želji eritritol. Kuhaš, da se jagode…
Vroče kajne? Vsekakor je lažje s skoraj neskončno goro ledu in hladno pijačo v roki! Tokrat je glavna zvezda Gorenje ledomat, ki…