Hitri rezanci po azijsko
Hitri rezanci po azijsko so za prste obliznit in zelo priročen recept. Pripravljeni so v manj kot pol ure in…
Hitri rezanci po azijsko so za prste obliznit in zelo priročen recept. Pripravljeni so v manj kot pol ure in…
Bogate toast šnite so prava izbira za hitro kosilo, večerjo ali sobotni zajtrk. Sam jih pogosto pripravim, ko pridem domov…
Vegi klobase bodo končno odgovorile na večno vprašanje kaj pripraviti za goste, ki ne jedo mesa. Opažam, da je ta…
Kremna rižota z gobami je jed, ki jo lahko poskusimo skoraj v vsaki restavraciji. Zakaj bi jo jedli zunaj, ko…
Čufti so nekaj najboljšega, kadar jih postrežemo s paradižnikovo omako in kremnim pire krompirjem. Vegi čufti so brezmesna različica čuftov,…
Chop suey s svinjino je pravi azijski žur na krožniku. Začinjeno, mehko meso z obilico hrustljave zelenjave. Priprava je zelo…
Veganska pečenka Wellington je svojevrsten izziv. Na izgled naravnost fantastična, tudi okus ne razočara. Osnova za pečenko je aromatična zmes…
Ocvrti šampinjoni so klasika, postrežemo jih kot prilogo, predjed ali okusen prigrizek. Poleg se odlično poda skleda solate in tatarska…
Umešan tofu z gobami in papriko je veganska različica umešanih jajc. Tofu je potrebno dobro začiniti, da zasije na krožniku….
Špargljeva pita s porom in šampinjoni je prava poslastica. Pražene gobice in por, zaliti z mešanico kremnega sira in jajc…
Kvašeno testo, nadev z gobami, špinačo in karamelizirano čebulo. Vse to pečeno v pečici in postreženo z največjim užitkom. To…
Goveji stroganoff je ruska jed, ki izvira iz 19. stoletja. V osnovi gre za kombinacijo popraženih govejih trakcev in kisle…