Stročji fižol z belo gorgonzolino omako in poširanim jajcem
Mamljiv stročji fižol, bela gorgonzolina omaka, poširano jajce. Preprosta kombinacija, ki pa tukaj izpade fenomenalna. Poskusi. Prvič po navodilih, v…

Mamljiv stročji fižol, bela gorgonzolina omaka, poširano jajce. Preprosta kombinacija, ki pa tukaj izpade fenomenalna. Poskusi. Prvič po navodilih, v…

Nekaj posebnega. Uporabi sladki krompir. Uporabi lovorjeve liste. In pripravi enostavno prilogo ali samostojno jed, ki navduši z videzom in…

Slastna dalmatinska blitva. Pol ure potrebuješ, lahko pa velik del pripraviš vnaprej in za konec prihraniš finale praženja na olivcu….

Kvašeno testo, nadev z gobami, špinačo in karamelizirano čebulo. Vse to pečeno v pečici in postreženo z največjim užitkom. To…

Izjemno uporabna mehiška rdeča omakca, ki jo lahko uporabiš pri mehiških jedeh ali kar tako. Vanjo lahko namakaš tortilje, čips,…

Ti pečeni paradižniki so božanski. Popolna mešanica sladkobe, kisline in umamija bo eksplodirala v tvojih ustih. Zaključeni so z mešanico…

Božanski kruh, ki želi biti okusen kot pizza, ampak hkrati ohraniti eleganco štruce kruha. Testo je podobno kot za klasično…

V poletni sezoni se nas preplavi količina sveže zelenjve in med njo spadajo tudi melancani, ki ponavadi niso najbolj priljubljeni….

Kremni kozji sir, luštrek, med in ravno prav zapečeno vlečeno testo. Poskusi ta preprost prigrizek, ki ga lahko v celoti…

Sriracha je pekoča čili omaka. Tokrat jo skupaj z limoninim sokom združimo s pečeno cvetačo. V manj kot pol ure…

Priloga ali prigrizek. Sladek krompir, polnjen s sirom in skuto, lahko odneseš tudi s sabo v službo in si privoščiš…

Omaka ali solata Tzatziki je stalnica grške oziroma turške kulinarike, kjer se imenuje cacık. V kombinaciji s toplim kruhom, jedmi z…