Rikotine palačinke s špinačo
Rikotine palačinke s špinačo so mehke in puhaste palačinke, ki jih boste z veseljem zmazali za zajtrk ali malico. Odlično…
Rikotine palačinke s špinačo so mehke in puhaste palačinke, ki jih boste z veseljem zmazali za zajtrk ali malico. Odlično…
Namaz iz belega fižola spada med tiste recepte, ki se jih splača imeti za rokavom. Preprosto pripravljen namaz, ki ga…
Mehki česnovi vozli bodo navdušili vse ljubitelja domače peke. Prijetno se priležejo k enolončnicam, solatam, v sendvičih ali kar sami…
Ciprski kruh s semeni je v središču pozornosti praznično okrašene mize. Naj bo Božič, Velika noč ali navadna sobota, vedno…
Rolice s sirom in rumeno papriko se znajdejo v večih vlogah. Kot prigrizek, priloga ali malica. Kvašeno listnato testo premažemo…
Rdeči riž iz pečice v enem loncu je fantastična glavna jed ali praznična priloga. Ima bogat okus rdeče paprike in…
Bombetke s kremnim sirom in česnom so sočne, mehke, puhaste, polne okusa in s hrustljavo skorjico. Sliši se skoraj preveč…
Panouzzo je križanec med pico in sendvičem, ki ga lahko pogosto zasledimo med ponudbo poulične hrane po Italiji. Testo je…
Bučna polenta me navdušuje znova in znova. Iskreno povedano jo vsakič pripravim malo drugače. Je pa ta recept ena izmed…
Kimchi je zadnje čase izredno priljbuljen. Govorimo o korejski fermentirani zelenjavi, ki jo pripravimo s pomočjo mlečno-kislinske fermentacije. Receptov za…
Sirovi prsti s skuto so bili hit letošnjega dopusta. Skoraj vsako jutro smo se zapeljali do butične istrske pekarne, kjer…
Hačapuri je gruzijska jed iz kvašenega testa, obložena z mešanico mladih sirov. Pogosto ji dodamo tudi rumenjak. Postrežemo ga kot…