Ploski kruh s sirom in hrustljavim dnom
Ploski kruh s sirom in hrustljavim dnom vas bo očaral s svojo mehko in puhasto teksturo in neverjetno hrustljavo zapečenim…
Ploski kruh s sirom in hrustljavim dnom vas bo očaral s svojo mehko in puhasto teksturo in neverjetno hrustljavo zapečenim…
Štručke s chia semeni so puhasto mehke in zelo prijetnega okusa. Super se obnesejo kot hot dog štručke (preverjeno:), seveda…
Patatas bravas je klasični španski tapas. Na kocke narezan ocvrt ali pečen krompir, postrežen z osvežilno in pikantno salso brava….
Bavarski sirni namaz – Obatzda je tradicionalna sirna specialiteta. Najpogosteje se ga pripravlja z mešanjem mehkega sira Camembert z maslom….
Ocvrta feta z zelišči vas bo navdušila. Nič več umazanih kupa krožnikov zaradi paniranja sira. Feto preprosto posujemo z drobnjakom…
Vegi cezar solata z zeliščnimi krutoni je moja najljubša solata. Prav domači zeliščni krutoni naredijo to solato nekaj posebnega. Uporabite…
Brioš, brioš, brioš! Kdo se lahko upre mehkemu kruhu, ki v sebi skriva bogato količino masla. Jaz ne, pa mislim,…
Njoki po pariško so francoska verzija njokov, ki so pripravljeni iz paljenega testa. Njihova tekstura je gladka, maslena in rahla….
Japonski mlečni kruh je popolna izbira za sendviče. Mehak, puhast, s sredico, ki se v ustih kar stopi. Uporabljam ga…
Krompirjeva zloženka z zeljem in gorgonzolo bo čudovito popestrila vaš jedilnik. Lahko jo postrežemo kot bogato prilogo ali brezmesno glavno…
Čufti z zeljem so prava izbira med sezono svežega zelja, ko ga imamo vedno nekaj na zalogi. Čufti z zeljem…
Jabolčno maslo je svilnato gladek namaz, z zelo prijetnim in bogatim okusom po jabolkih. Jabolka so začinjena s cimetom, vanilijo,…